Bijuterii Online Belladonna şi accesorii femei pentru orice ocazie

Vreţi să faceţi un cadou aparte sau pur şi simplu căutaţi o bijuterie online sau accesorii deosebite pentru îmbrăcămintea ce o veţi purta la un eveniment important din viaţa dumneavoastră şi nu aveţi timp să umblaţi prin magazine?

Magazinul de bijuterii Online Belladonna este locul potrivit pentru cadoul pe care îl căuţaţi! Nu vă speriaţi! Acum totul devine mai uşor, odată cu lansarea unui magazin de bijuterii din Arad, pe strada Meţianu, nr 4. Magazinul a fost inaugurat luni, în prezenţa a sute de persoane. Pentru a veni în sprijinul celor care nu au timp de plimbări, se pot achiziţiona bijuterii şi accesorii femei online pe site-ul www.bijuterii-belladonna.ro. Fiecare bijuterie are un certificat de garanție. Belladonna garantează calitatea produselor sale.

Bijuterii Online Belladonna Arad este un magazin de produse fabricate în Italia create cu aceeași măiestrie și design, ca și cea a anticilor artizani italieni, care au dat viață la vechea tradiție a bijuteriei de lux. Se urmăresc tendinţele de modă din Portofino şi Monte Carlo.

Directorul artistic al magazinului, scriitorul Luca Vincenti, este cel care a avut inspiraţia de a crea un magazin de bijuterii la care este anexat un studio foto fashion. Ceea ce este o premieră în România. Inspiraţia i-a venit din viaţa mondenă a Italiei şi Coastei de Azur.

Showroom –ul de bijuterii de argint e deschis de luni până sămbătă. Conceptul Belladonna este concentrat pe comercializarea de bijuterii cu cristale semiprețioase și împletește în mod fericit tradiția bijuteriei artizanale italiene cu tendințele contemporane. Belladonna urmărește să aducă în fața clienților bijuterii de argint originale care se găsesc atât în magazin cât și online, accesibile oricărui buzunar, care să încânte privirea admiratorilor. Bijuteriile de argint pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 50 de lei și 1.000 de lei.

De asemenea, se pot achiziţiona la ele şi cutii personalizate, cu un designer aparte.

Marca își are propria istorie, ce pornește din anul 1893 când Paolo împreună cu fiul său Riccardo, au pus bazele unei afaceri cu bijuterii destinate în principal reprezentanților marilor familii nobiliare. De altfel, Paolo se evidențiase deja ca aurar și artizan de bijuterii și obiecte prețioase.

Soția sa, Medea Costa având o mare pasiune pentru desen și o mare capacitate creatoare, se va remarca prin designul deosebit al pieselor realizate în micul atelier al lui Paolo. Riccardo s-a născut și a crescut în ambientul micului magazin de bijuterii cu pietre semiprețioase și prețioase al părinților săi, frecventat de toată lumea bună a Italiei.

În anul 2013, tradiția a fost reluată și reîmprospătată sub o conducere nouă, adică cea patronată de Luca Vincenti. Bijuteria artizanală italiană a ajuns la un nou nivel, încorporând designul specific al cristalelor de o claritate excepțională. Vechiul și noul se împletesc în mod fericit, rezultatul fiind colecţii de bijuterii cu pietre semiprețioase de calitate superioară, accesibile ca preț, care pot înfrumuseța ținuta oricărei femei: inele de logodnă, cercei cu cristale, brățări cu cristale, coliere bijiterii, accesorii bijuterii, etc.

site http://bijuterii-belladonna.ro/

facebook https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna

Magazin Bijuterii Argint Belladonna

Studio Foto Fashion Belladonna

Strada Meţianu, 4 Arad (Romania)

mobile +40 753644402

fix +40 (371)414.160

 

program: Luni-Vineri 9:00-18:00

Sâmbătă 10.00-14.00

Duminică închis

 

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici