Audi S8 căutat de autoritățile germane, găsit pe o platformă la intrarea în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un autoturism marca Audi, model S8, în valoare de 70.000 de Euro, căutat de autorităţile din Germania, alerta fiind emisă în aceeaşi zi.
Ieri, în jurul orei 17.50, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 46 de ani, conducând un ansamblu rutier format din autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România şi platforma marca Boro, înmatriculată în Polonia. Acesta transporta pe platformă o mașină marca Audi model S8, înmatriculată în Germania, an de fabricaţie 2015. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania în aceeaşi zi. Bărbatul a declarat că a fost angajat în calitate de şofer pentru a transporta mașina și nu ştia că aceasta este căutată de autorităţi.
Mijlocul de transport, în valoare de 70.000 de euro, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici