Ce mai face arădeanul: vandalizează tramvaie

Compania de Transport Public Arad spune că se confruntă cu un nedorit fenomen: vandalizarea tramvaielor care circulă prin Arad. Fotografii cu un vagon având banchetele distruse au circulat pe rețelele de socializare. CTP, explicând situația, spune că este vorba despre încă un caz de vandalizare a mijloacelor de transport din municipiul Arad. Iar când e vorba despre vandalizare, CTP se referă la scaune sau bănci distruse, graffiti-uri aplicate atât pe exteriorul cât şi pe interiorul vagoanelor de tramvai, hârtii sau coji de semințe aruncate peste tot.
Pentru contracararea fenomenului, se apelează la cetățenii cu spirit civic. Ei sunt îndemnați ca în momentul în care sunt martori la un asemenea episod, să anunţe în cel mai scurt timp vatmanul pentru ca aceia care produc distrugerile să răspundă pentru faptele lor în faţa oamenilor legii.
Pe lângă pagubele directe rezultate din înlocuirea pieselor distruse, CTP Arad înregistrează pierderi din cauza imobilizării temporare a mijloacelor de transport în comun avariate, prin retragerea lor de pe traseu. A fost şi cazul tramvaiului prezentat recent pe reţelele de socializare rulând prin centrul oraşului cu banchetele distruse. Vagonul a fost retras la scurtă vreme de la incident, iar băncile au fost reparate, din bani publici.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici