Atenție arădeni: ITM Arad organizează prima întâlnire din 2020 cu angajatorii și angajatii din Arad

Vineri 17.01.2020, începând cu ora 10.00, va avea loc la sediul Rectoratului Universității Aurel Vlaicu din Arad, prima întâlnire din acest an dintre inspectorii de muncă şi angajatorii sau angajaţii din municipiul Arad.
La eveniment participă reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, inspectori de muncă din compartimentele Control Relații de Muncă și Control Securitate și Sănătate în Muncă, care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă, sinteza activităților realizate de ITM Arad în anul 2019 precum și acțiunile planificate pentru anul 2020. Cu acest prilej, vor avea loc dezbateri ce vor viza cele mai importante şi de interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiei, oferindu-li-se angajatorilor şi angajaţilor prezenţi la întrunire posibilitatea de a-şi prezenta problemele, de a-şi lămuri neclarităţile cu care se confruntă în aplicarea legislației muncii, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi.
Începând cu luna martie, inspectorii de muncă din cadrul ITM Arad vor organiza întâlniri similare cu angajatorii și angajații din celelalte orașe ale județului Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

16 − 8 =