Doar în această seară: „Jur să spun adevărul” – Povestea VUNK

Jur să spun adevărul” – Povestea VUNK, într-un documentar inedit este disponibil pe YouTube o singură dată: 1 aprilie, ora 19:00.
VUNK este prima trupa pop-rock din România care a trecut dincolo de bariere oferind fanilor un documentar inedit, de văzut și revăzut. Lansat în 2019, în cadrul evenimentului TIFF (Festivalul International de Film din Transilvania), documentarul „Jur să spun adevărul” va putea fi vizionat pe 1 aprilie, ora 19:00 pe YouTube. Membrii formației vor urmări filmul alături de fani și vor răspunde în timp real la comentariilor de pe chat.
Cele mai interesante momente trăite de membrii trupei VUNK sunt așternute într-un documentar extrem de emoționant, realizat cu ajutorul fanilor și a poveștilor personale. Toate perioadele carierei, începând cu binecunoscuta „Cântare a României”, din 1988, au fost împletite cu momentele importante din evoluția trupei, subliniind cât se poate de frumos prietenia, încrederea și suportul în orice împrejurare.
„Veți vedea filmări din toate perioadele carierei noastre de muzicieni, de când eram fani Guns’N Roses sau Nirvana, povestim despre curajul de a ne depăși puterile și forțele proprii, despre încredere și prietenie, despre vise pentru care a trebuit să luptăm. Cele mai frumoase momente de la concertele noastre sunt și ele prezente în acest documentar”, a ținut să declare Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.
“Jur să spun adevărul” pune accent pe visele care trebuie urmate până la capăt, indiferent de obstacole, care, în final, se dovedesc a fi lecții de viață de care trebuie să ținem cont. Să fii autentic și să asculți glasul inimii, fără a te lăsa copleșit de judecăți și păreri străine, iată doar unul dintre mesajele formației VUNK.
Documentarul va fi disponibil doar în timpul live-ului, ulterior fiind scos de pe YouTube.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici