Tânără răpită în toiul nopții de un cioban

Foto: Arhiva

O fată de 17 ani, care a fost răpită de un cioban noaptea trecută, a fost găsită rapid de polițiștii și jandarmii arădeni. Polițiștii arădeni au fost sesizați noaptea trecută, la ora 1, de un bărbat care a reclamat faptul că fiica sa de 17 ani a fost luată cu forța din casă de un individ de 33 ani, cioban la o stână de oi de pe raza localității Bătuța. Răpirea a avut loc la ora 22, în 4 februarie.
În noaptea de 4/5 februarie 2021 în jurul orei 00:10, polițiștii arădeni au fost sesizați de un bărbat că fiica sa, de 17 ani, ar fi fost luată cu forța de un bărbat de 33 de ani, cioban la o stână de oi de pe raza localității Bătuța.
În urma apelului, s-a constituit, de îndată, echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști ai orașului Lipova și secțiilor rurale de poliție 7 Lipova și 8 Săvârșin. În jurul orei 03:00, în urma activităților de căutare desfășurate împreună cu luptători S.A.S. și jandarmi ai I.J.J. Arad, minora a fost depistată pe raza localității Nicolae Bălcescu, în locul denumit popular „Valea Mare”, la aproximativ 7 km de locul de unde ar fi fost răpită.
Din declarațiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinței sale în seara zilei de 4 februarie a.c., în jurul orei 22:00. Nu ar fi fost victima vreunei alte infracțiuni.
Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici