Succes pentru Clubul Universitatea Arad: Mara Guler, campioană la alergare 24 ore

Clubul Sportiv Universitatea Arad, care funcționează pe lângă UAV, începe să fie tot mai cunoscut prin rezultatele de excepție pe care le obțin sportivii legitimați aici la importante competiții. Ultima veste bună vine din atletism. Sportiva Mara Guler, o timișoreancă legitimată la clubul arădean, a cucerit un prețios titlu național la o probă atletică extrem de dificilă: alergare în proba de 24 de ore. Și nu a câștigat oricum ci a stabilit și un prețios record național: 236,33 km alergați în cele 24 de ore ale competiției. Pentru Universitatea Arad a punctat și jurnalistul Daniel Scridon, proaspăt legitimat, care la debutul în competiții de alergare pe distanțe mari a ocupat locul 6 la proba de 12 ore.
Mara Guler s-a specializat în curse atletice de mare fond, având la activ rezultate bune la curse de 6 zile, de exemplu. Reușita de la naționale este de bun augur mai ales că, așa cum a punctat președintele CS UAV, Ovidiu Șerban, această probă de 24 de ore ar putea deveni disciplină olimpică. „Sunt sigur că Mara va reprezenta Aradul și clubul, la nivel olimpic. Proba de 24 de ore ar putea fi inclusă în circuitul olimpic în viitor”, a declarat Ovidiu Șerban, președintele CS UAV.
„Mara Guler ne aduce bucurie la fiecare participare. Suntem bucuroși și mândri să o avem la Clubul sportiv al UAV”, a declarat Ramona Lile, rectorul Universității „Aurel Vlaicu”.
Până la Olimpiadă însă, Mara Guler va participa la campionatul mondial de profil unde vizează un loc pe podium.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

eleven + 6 =