VEZI AICI cine este bărbatul care și-a ucis soția în accidentul de la Miorița

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe Calea Radnei, în zona Miorița, în urma căruia o femeie a decedat și trei mașini au fost avariate și un stâlp de electricitate a fost afectat.
Accidentul a fost provocat de un bărbat de 80 de ani din localitatea Gothatea, județul Hunedoara care s-a urcat băut la volan.
„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 80 de ani, din localitatea Gothatea, județul Hunedoara a condus un autoturism pe Calea Radnei din municipiul Arad iar la intersecția cu strada Miorița a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani, din localitatea Bârzava. De asemenea, autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani a fost proiectat într-un stâlp de electricitate după care a ricoșat într-un alt autoturism care se afla parcat pe Calea Radnei. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 67 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani, și rănirea gravă a acestuia. Tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatului de 80 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad. S-a reușit testarea bărbatului de 80 de ani cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,20 mg./l. alcool pur in aerul expirat.
„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici