[VIDEO] Accident rutier la trecerea de cale ferată de la Nădab: o persoană încarcerată a decedat

Foto: FB

Un accident rutier s-a petrecut cu puțin timp în urmă la trecerea de cale ferată de la Nădab. O mașină a fost lovită de o locomotivă. „Accident rutier la trecerea de cale ferată pe Dn79 dinspre Nădab, un auto cu 2 persoane implicate din care una încarcerată. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD”, a declarat Ruxandra Klein de la ISU Arad.

UPDATE:
În urma accidentului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată. Pompierii au acționat pentru extragerea acestea din autoturism. Din păcate, victima (pasagerul autoturismului) prezintă leziuni incompatibile cu viața. Cea de-a doua victima este conștientă și cooperantă, fiind evaluată în aceste momente de către echipajul medical”, a comunicat ISU Arad. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Mecanicul de locomotivă și cei 60 de călători nu au solicitat îngrijiri medicale.


UPDATE:

„În ziua de 13 februarie a.c., în jurul orei 17:35, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 33 de ani, din județul Sălaj, în timp ce conducea un autovehicul pe D.N. 79, în afara localității Nădab, a fost acroșat de o locomotivă. În urma impactului, și-a pierdut viața pasagerul autovehiculului, un tânăr din județul Sălaj, iar șoferul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și evaluarea stării sale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că nici conducătorul autoturismului și nici cel al trenului nu se aflau sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici