Vestea tristă a serii: Nicolae Bara, fost președinte al clubului UTA, nu mai este printre noi

O veste șocantă a fost anunțată cu puține minute în urmă de Constantin Traian Igaș pe contul său de FB: Nicolae Bara, fost președinte al clubului UTA, nu mai este printre noi.
„Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună! Drum lin spre eternitate, prieten bun !!!!”, a scris Igaș pe contul său de FB.
Nicolae Bara a fost coleg de Parlament cu Constantin Traian Igaș. Convins de acesta, a preluat conducerea clubului UTA în perioada 2006-2008. Bara a fost nu cu mult timp în urmă în Arad și a purtat discuții cu ambele tabere, cea oficială și cu gruparea oamenilor de afaceri dispuși să ajute UTA. „Am fost la două meciuri cu el”, ne-a declarat Igaș. Suporterii Bătrânei Doamne chiar își puneau speranțe în șansa ca el să fie liantul care ar putea readuce speranța la club. Trebuie menționat faptul că înainte de a părăsi gruparea arădeană, Nicolae Bara a cedat drepturile federative, adică sigla, numele, culorile clubului, către Suporter Club UTA, ceea ce a permis, într-un moment greu, renașterea clubului arădean, ajuns apoi în prima divizie a fotbalului românesc.
Din păcate, acum în urma sa rămân doar amintirile frumoase din trecut și regretele.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici