Pecica: Un nou sistem de colectare a hârtiilor și a cartoanelor

Retim Ecologic Service SA introduce un nou element în programul de colectare a deșeurilor. Primăria orașului Pecica îi informează pe locuitori despre noile condiții.
„Cetățenii sunt rugați să nu mai ducă hârtiile şi cartoanele la containerele albastre aflate în intersecții (acestea urmând să fie desființate).
Acest tip de deșeuri se va ridica:
* ÎN PECICA, începând din data de 15 mai, de la domiciliu, în fiecare A DOUA ZI DE LUNI (15, 29 mai; 12, 26 iunie; 10, 24 iulie; 7, 21 august; 4, 18 septembrie; 2, 16, 30 octombrie; 13, 27 noiembrie; 11, 25 decembrie).
* ÎN SATELE APARŢINĂTOARE TURNU, SEDERHAT ŞI BODROGU VECHI, sacii albaștri se vor ridica ÎN FIECARE A DOUA ZI DE MARŢI (16, 30 mai; 13, 27 iunie; 11, 25 iulie; 8, 22 august; 5, 19 septembrie; 3, 17, 31 octombrie; 14, 28 noiembrie; 12, 26 decembrie).
Hârtiile și cartoanele se vor scoate în stradă în sacii albaștri primiți de la operator și distribuiți de Primăria Orașului Pecica, la domiciliul cetățenilor, în săptămânile următoare.
Angajații administrației locale vor începe săptămâna aceasta, cu strada 1, iar săptămâna viitoare vor merge pe străzile 2 şi 3, după care vor urma cartierele, după programul anunțat înainte.
Locuitorii de pe strada 1, care nu sunt acasă în timpul zilei, sunt așteptați la sediul Poliției Locale, Compartimentul Protecția Mediului (în curtea Serviciului de Evidentă a Populației, strada 2, nr. 132) zilnic, între orele 8 – 9, având asupra lor Cartea de Identitate a titularului contractului de salubrizare.
IMPORTANT: programul de golire a tomberoanelor rămâne neschimbat!
Sticlele trebuie depuse, la fel ca până acum, în containerele verzi aflate în intersecții și punctele circulate din oraș și în satele aparținătoare”, a anunțat Petru Antal, primarul orașului Pecica.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici