[VIDEO] Al doilea cadavru a fost recuperat din Mureș după șase zile

Al doilea cadavru a fost recuperat din Mureș în urmă cu puțin timp. Este al unui bărbat. Cadavrele celor doi copii sunt de negăsit.
În 30 aprilie a avut loc o adevărată tragedie; o barcă cu 12 persoane care a traversat Mureșul de la Semlac la Periam port s-a scufundat la 2-3 metri înainte de mal. Un copil de 3 ani a murit, tatăl și unchiul acestuia, dar și doi verișori, copii au dispărut în apele Mureșului. Zeci de persoane i-au căutat zilnic, dar au fost de negăsit. În 5 mai, primul cadavru a fost scos la suprafață de apele Mureșului. Astăzi, a fost cel de-al doilea. „Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a declarat lt.col. George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.


UPDATE: „În ziua de 7 mai a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii arădeni au fost sesizați despre un cadavru, identificat de pompierii arădeni și timișeni, în râul Mureș, în dreptul localității Igriș. În urma cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 de ani, din Nădlac, una dintre persoanele căutate din data de 30 aprilie a.c. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici