7 lucruri interesante despre Madelaine Petsch, actrița care joacă în rolul lui Cheryl în serialul Riverdale

Riverdale — “Chapter Twenty-Six: The Tell-Tale Heart” — Image Number: RVD213a_0200.jpg — Pictured: Madelaine Petsch as Cheryl — Photo: Bettina Strauss/The CW — © 2018 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Lansat în anul 2017 și ajuns deja la sezonul cu numărul 6, serialul Riverdale s-a bucurat de foarte mare succes pe platforma de streaming Netflix. Sezonul al 7-lea, care se pare că se va lansa în cursul anului 2023, va fi cel final. Vedetele din Riverdale au ajuns atât de populare, încât orice nou film în care apar devine imediat subiect de interes major inclusiv în social media.

Cu peste 25 de milioane de urmăritori pe Instagram, Madelaine Petsch, care interpretează rolul lui Cheryl Blossom în serialul mai sus menționat, este o prezență tot mai activă în lumea filmelor. În vârstă de 28 ani, actrița joacă în rol principal în producția Hotel for the Holidays, lansată de curând și disponibilă pe platforma de streaming Prime Video.

Pe lângă acest film romantic de Crăciun, Madelaine Petsch s-a remarcat de curând și în rolul principal din Sightless (Oarbă) și în cel din Jane, ambele filme fiind din categoria thriller psihologic. Madelaine Petsch apare și în comedia romantică din 2022 intitulată About Fate, alături de Emma Roberts și Thomas Mann.

Cât de mare a fost succesul Riverdale? Dincolo de audiențe, dincolo de abundența de postări pe acest subiect pe rețelele sociale (mai ales pe Instagram și Tik Tok), se poate observa că online se pot comanda fel de fel de obiecte personalizate cu logo-ul, simbolurile sau personajele din Riverdale. De la haine la huse pentru smartphone, astfel de produse sunt la mare căutare.

A fost lansat chiar un set de Monopoly cu Riverdale, iar cărțile de joc cu tematica serialului se pot comanda de pe internet în diverse variante. Poți juca astfel poker sau alte jocuri de cărți, în stil Riverdale. Să nu uităm că în popularul serial, o locație de interes este cazinoul deținut de Veronica Lodge, personaj interpretat de Camila Mendes, bună prietenă cu Madelaine Petsch. Și în România sunt populare astfel de forme de distracție, cazinouri online existând acum 100% legale, licențiate pe plan local. De la sloturi online la ruletă sau poker, formele de divertisment sunt foarte variate si pot fi gasite de exemplu in NetBet cazinou online

Iată 7 lucruri interesante despre tot mai populara vedetă Madelaine Petsch:

1. Este vegană, după ce anterior a fost vegetariană

Madelaine Petsch este o vegană convinsă, deci nu consumă deloc produse de origine animală. Mereu a fost vegetariană, adică nu a consumat carne, însă nu excludea ouăle și produsele lactate. A renunțat și la acestea în adolescență, când a aflat cum sunt tratate animalele crescute pentru hrănirea oamenilor. Consumă doar miere din când în când, produs pe care îl acceptă de fapt multe persoane vegane.

2. A participat la o campanie PETA

Tocmai pentru iubește cu adevărat animalele, Madelaine Petsch s-a implicat într-o campanie de conștientizare a PETA, o celebră organizație care luptă pentru drepturile animalelor. PETA acționează inclusiv împotriva unor practici pentru creșterea animalelor pentru blănuri, pentru consum de carne sau alte exploatări alimentare, pentru testare produse de orice fel și pentru scopuri de divertisment. PETA alege uneori acțiuni controversate, tocmai pentru a atrage atenția cu privire la nevoia de acțiune în astfel de probleme.

3. Părinții ei provin din Africa de Sud

Este interesant de subliniat faptul că părinții lui Madelaine Petsch au venit din Africa de Sud. Ea și-a împărțit primii zece ani de viață între statul Washington și țara din care veniseră părinții ei. Madelaine Grobbelaar Petsch este însă considerată o actriță americană. A urmat cursurile Școlii de Arte din Tacoma și s-a mutat în Los Angeles după absolvire.

4. Madelaine este o variantă a Magdalene

Atât Madelaine, cât și Madeline sunt variante ale numelui mult mai popular Magdalene, în română Magdalena sau Magda. Numele este cunocut de la Maria Magdalena sau Maria din Magdala, menționată în Noul Testament.

5. Părinții s-au gândit inițial la numele Street

În SUA, nu sunt deloc rare situațiile în care numele alese copiilor sunt foarte neobișnuite. Într-un interviu acordat revistei Glamour, Madelaine a povestit că părinții ei au luat în calcul posibilitatea de a-i pune numele Street, adică Stradă, în limba română. A fost ideea tatălui ei, însă mama a ajuns în cele din urmă la ideea numelui actual, Madelaine.

6. Are propia colecție de ochelari de soare sub brand personal

În anul 2018, Prive Revaux a început o colaborare cu Madelaine Petsch, rezultând o colecție de ochelari de soare având imaginea vedetei. Compania axată pe fabricarea de ochelari de soare de tip fashion se aliază cu multe celebrități ca parte a politicii sale de marketing. Astfel de ochelari de soare pot fi comandați online și cu livrare în România.

7. Părul ei chiar este roșcat, în mod natural

Personajul Cheryl din Riverdale se identifică mereu cu roșul, fiind culoarea preferată. Una dintre cele mai remarcabile trăsături ale actriței Madelaine Petsch este părul ei roșcat, care nu este vopsit, ci natural 100%. “Dacă mi-aș vopsi părul, mama m-ar dezmoșteni. Părul meu este real”, a explicat Madelaine Petsch.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici