Agromalim 2023, o ediţie de succes!

Weekend-ul acesta s-a incheiat o nouă ediţie de succes a celui mai mare târg de agricultură din Vestul ţării, Agromalim, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.
„Apreciem faptul că de la an la an avem tot mai mulţi participanţi la acest eveniment, un lucru care ne bucură şi ne responsabilizează în acelaşi timp. Este o dovada a faptului că agricultura este o ramură importantă a economiei, un domeniu care trebuie dezvoltat şi susţinut, mai ales în actualul context geopolitic”, a subliniat președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.
„Ediţia de anul acesta a reunit 310 participanţi, 283 din România şi 27 din străinătate, care au expus pe o suprafaţă de 36.500 mp, din care 4.500 interior şi 32.000 exterior. Le mulțumesc in primul rând expozanților dar și colaboratorilor si partenerilor noștri din administrația locală și din mediul universitar. Am reușit, împreună, să organizăm un eveniment care a atras peste 16.150 de vizitatori”, a declarat Cimi Enache, managerul evenimentului.
La târg au fost prezente delegații din Ungaria, Polonia, India, Uganda și Franţa, interesate să stabilească colaborări în domeniul agricol cu firme arădene. „Este o oportunitate deosebită pentru noi să putem relaționa direct cu reprezentanţii mediului de afaceri din aceste ţări. Obiectivul nostru este de a lărgi orizontul firmelor locale spre spațiul internațional şi de a promova potențialul investițional al Aradului”, a declarat Radu Mătiuţ, directorul general al CCIA Arad.
De asemenea, în cadrul deschiderii oficiale a fost lansat proiectul „Şcoala Părinţilor”, în parteneriat interinstituțional – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici