Accident pe 6 Vânători: o femeie a ajuns la spital

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe Calea 6 Vânători. Din primele informații, o persoană ar fi încarcerată. „Intervine Detașamentul Arad cu 1 echipaj descarcerare și 1 echipaj terapie intensiva mobilă și 1 echipaj cu o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei în vederea limitării altor pericole”, a declarat lt.col. George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE: „Echipajele de intervenție au ajuns la locul accidentului și se acționează pentru extragerea victimei. Aceasta este conștientă și cooperantă”, a declarat lt.col. George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
Victima, o femeie de aproximativ 50 de ani a fost extrasă de către echipajele sosite la fața locului, în stare conștientă și predată echipajului medical de pe ambulanță.

UPDATE: „Din cercetări a reieșit că, o femeie de 43 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Siretului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei autoturismului care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a rezultat că niciun șofer nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici