Disperare după voturi pentru PNL? Copil ajuns la spital într-un concurs organizat de liberali la Târnova

Disperarea PNL de a câștiga terenul pierdut e mare și nu mai contează nimic pentru liberalii arădeni. S-a ajuns la momentul în care copiii sunt obiecte de propagandă pentru liderii locali ai partidului.
La Târnova, a fost organizat evenimentul ,,Cu bicicleta prin Târnova” – Ediția I, de către echipa PNL Târnova și Adrian Faur, pe care liberalii l-ar dori primar după ce s-au debarasat de fostul edil de mai multe mandate Florin Farcașiu, în parteneriat cu deputatul Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Răzvan Cadar și consilierul județean Simona Stan. În dorința lor de a-și face campanie electorală și de a câștiga voturi, au supus riscurilor viețile copiilor din comuna Târnova.
Concursul de biciclete organizat de liberali pe străzile din localitatea Târnova s-a derulat fără a le asigura copiilor biciclete și echipamente corespunzătoare, nici măcar căști de protecție. Adică, votul să vină, că nimic nu mai contează. În această competiție, un copil a căzut cu bicicleta, s-a accidentat și a ajuns la spital. Nu este prima acțiune în care liberalii arădeni se folosesc de copii pentru a câștiga procentele pierdute în sondaje. Este deja o practică uzuală pentru Sergiu Bîlcea și compania să folosească copii arădeni pentru imaginea proprie și a PNL. Este trist că pentru liberalii arădeni, copiii sunt doar instrumente de propagandă.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici