Accident în centrul Aradului: 3 copii și o femeie au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc în centrul Aradului, la intersecția dintre Bulevardul Revoluției cu strada Crișan. Patru persoane, dintre care trei copii minori au ajuns la UPU.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. La fața locului au sosit două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad și un echipaj SMURD. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Cadrele medicale au consultat victimele și au decis să transporte la siptal o femeie de 70 de ani și trei copii minori.

UPDATE: „În ziua de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 16:20, polițiștii arădeni au fost sesizați despre un eveniment rutier, în municipiu. Din primele cercetări, s-a stabilit că un septuagenar din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe str. N. Grigorescu, la pătrunderea pe Bd. Revoluției, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani. În urma impactului, o femeie de 70 de ani, din primul autoturism, și trei copii minori, din al doilea autoturism, au fost transportați la spital, pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici