Pecica: dezbateri pe tema cunoașterii și afirmării drepturilor și responsabilităților persoanelor de etnie romă

Seria activităților educaționale în cadrul proiectului „Creșterea incluziunii și abilitării romilor în Orașul Pecica – CZ Pecica”, continuă la Pecica. De această dată, au fost dezbătută tematica privind cunoașterea și afirmarea drepturilor și responsabilităților persoanelor de etnie romă.
„Experții în incluziune ai Dgaspc Arad și cei ai Primăria Orașului Pecica, continuă seria activităților educaționale cu grupul țintă al proiectului Creșterea incluziunii și abilitării romilor în Orașul Pecica – CZ Pecica. Au fost dezbătute mai multe tematici, printre acestea fiind abordate cunoașterea și afirmarea drepturilor și responsabilităților persoanelor de etnie romă. Apoi, a urmat o discuție deschisă la care participanții au împărtășit despre experiențele lor și problemele cu care se confruntă comunitatea în privința respectării drepturilor”, a declarat Petru Antal, primarul orașului Pecica.
Proiectul este sprijinit financiar de Granturi SEE & Norvegiene prin intermediul Programului Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici