Primarii arădeni au fost informaţi care sunt demersurile pentru a avea gaz în localităţile lor

Florentina Horgea, Prefectul Județului Arad a găzduit în sala Rotondă a Instituției Prefectului – Județul Arad, o dezbatere publică privind posibilitatea extinderii magistralei de gaz în localitățile din teritoriu. Evenimentul a fost organizat la inițiativa senatorului PSD de Arad, Mihai Fifor și a parlamentarilor PSD de Arad, deputaţii Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa.
Potențialilor beneficiari din localitățile Bocsig, Beliu, Cărand, Sebiș, Bârsa, Buteni, Moneasa, Dezna, Ignești, Chisindia, Almaș, Dieci, Gurahonț, Vîrfurile, Hălmagiu, Hălmăgel, Brazii, Craiva, Hașmaș, Ghioroc, Covăsânț, Lipova, Șagu, Conop, Bârzava, Vărădia de Mureș , Săvârșin, Petriș, Ususău, Bata, Birchiș, Zăbrani, Felnac, Șicula, Archiș și Zărand le-au fost puse la dispoziție detalii cu privire la demersurile necesare extinderii magistralei de gaz de către dr. ing. Alexandru Ionel, directorul pe Arad al Societății Naționale de Transport de Gaze Naturale „Transgaz” S.A. Mediaș.
Subiectul extinderii rețelei de gaz a suscitat un interes deosebit în rândul reprezentanților primăriilor din localitățile prezente, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o facilitate intens solicitată de locuitorii județului, introducerea gazului constituind una dintre prioritățile importante ale edililor locali.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

sixteen + six =