Arădeni, Primăria vă rade la taxe dar vă dă şi ceva gratis: My Arad, o aplicaţie pentru reclamaţii

Primăria Municipiului Arad a pus la dispoziția cetățenilor o nouă aplicaţie cu ajutorul căreia pot transmite sesizări direct către Primărie. Este vorba despre My Arad, o aplicaţie gratuită, disponibilă pe website-ul Primăriei (www.primariaarad.ro), care poate fi accesată şi de pe dispozitivele de tip smartphone.
Prin intermediul aplicaţiei My Arad, utilizatorii pot sesiza municipalitatea în privința diverselor probleme din oraș legate de: iluminat public, câini comunitari, canalizare (racordări, canale colectoare), maşini abandonate sau parcate neregulamentar, refacerea străzilor şi aleilor, salubrizarea străzilor, toaletare copaci şi întreţinere gard viu, ordine publică, solicitare locuinţă, revendicări în baza legii 10, comerţ ambulant, probleme de mediu sau ajutor social, respectiv ajutor de urgenţă.
Aplicaţia este şi foarte uşor de folosit. Pentru a o putea utiliza, trebuie parcurşi următorii paşi:
Pasul 1: Accesaţi adresa: http://mycity.primariaarad.ro de pe dispozitive mobile.
Pasul 2: Completaţi datele pentru o nouă sesizare (nume, prenume, adresa e-mail, telefon, tip și descriere problemă, locație pe hartă).
Pasul 3: Aşteptaţi soluţionarea sesizării dvs.
Sesizările depuse și încă nesoluționate sunt vizibile pe hartă pentru o perioadă de maxim 30 de zile de la data depunerii. Sesizările soluţionate sunt vizibile pe hartă o perioadă 5 zile de la data soluționării.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

one × four =