VEZI AICI Surpriza minivacanţei de 1 mai: patru zile de acces gratuit pe Ştrand

Sute de arădeni au profitat de faptul că Ştrandul Neptun şi-a deschis mai devreme decât de obicei porţile şi au petrecut prima zi din noul sezon estival pe cel mai mare ştrand din ţară. Administraţia bazei de agrement a decis ca în acest an sezonul estival să fie inaugurat ceva mai devreme decât spunea tradiţia, respectiv ziua de 1 mai. Veştile sunt cu atât mai bune cu cât accesul va fi gratuit în toate cele patru zile ale acestei minivacanţe. Dacă în prima zi numai o parte dintre agenţii comerciali au fost pregătiţi pentru a-şi primi clienţii, până la jumătatea lunii zona comercială se va reanima prin deschiderea mai multor terase.
Ştrandul Arad are un complex de agrement cu cinci bazine: unul de înot, unul pentru adulţi şi trei cu apă termală pentru copii şi tobogan acvatic şi un al doilea complex cu 3 bazine dintre care 2 pentru copii si unul pentru inot, locuri pentru joacă şi 331 de căsuţe de agrement.
Pentru noul sezon estival au fost modernizate cele două corpuri de clădire A şi B, investiţie care se ridică la peste 770.237 lei. Corpurile de cabine au fost reamenajate astfel încât pe lângă garderobe există grupuri sanitare și o zonă cu casete de valori. De asemenea cabinele au fost dotate cu sisteme de supraveghere video exterioare. În acest moment cele 119 cabine moderne aşteaptă să fie închiriate. Până la deschiderea oficială a ştrandului, s-a mai reuşit refacerea în totalitate a bazinului mare în condiţiile în care aici vor fi amplasate până la jumătatea lunii iulie alte trei tobogane. De asemenea s-au executat lucrări de supraînsămânţare a gazonului şi s-au aplicat tratamente cu insecticide pentru combaterea căpuşelor.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici