[VIDEO] O casă din Sânicolaul Mic a luat foc: 12 persoane au rămas fără locuință

În cursul nopții a avut loc un incendiu la o casă de locuit din cartierul Sânicolaul Mic. „A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială descarcerare, o autospecială SMURD, o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean. doi ofițeri și 12 subofițeri. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga casă, favorizat de o butelie deschisă și rumegușul pentru încălzire și cu posibilitatea de propagare la alte două case învecinate”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
În casă locuiau 12 persoane și toate sau ieșit la timp. Pompierii au găsit trei femei și un copil în curtea din spate și le-au scos în siguranță. „În urma evaluărilor medicale, o femeie de aproximativ 25 de ani a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean cu arsuri pe membrele inferioare și superioare și transportată la UPU. Pentru alte trei femei au fost acordate îngrijirii medicale în urma unor intoxicații ușoare și atac de panică. Incendiul a fost localizat în limitele găsite și stins după aproximativ trei ore de intervenție”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
Cauza probabilă a incendiului “foc deschis în spații deschise ca urmare a inițierii aprinderii cu un lichid ușor inflamabil”, adică au încercat să aprindă focul cu benzină.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

2 × 4 =