Biserica ortodoxă arădeană, din nou în doliu: Părintele Dorin Alexandru Cicirean a plecat într-o lume mai bună

Un alt preot arădean a încetat din viață. Este vorba despre părintele Dorin Alexandru Cicirean, preot paroh în Parohia Arad-Ceala, care a decedat azi, la vârsta de 62 de ani.

„Părintele Dorin-Alexandru Cicirean, preot paroh la biserica cu hramul ,,Sfântul Evanghelist Ioan”, din Parohia Arad-Ceala, Protopopiatul Arad, a încetat din viaţă astăzi, 22 octombrie 2021, la vârsta de 62 de ani.
Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei împreună cu Preasfinţitul Părinte Episcop vicar Emilian Crişanul, alături de preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Aradului se roagă Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul împreună cu drepții și să dăruiască mângâiere membrilor familiei îndoliate și fiilor duhovnicești.
Părintele Dorin-Alexandru Cicirean s-a născut la data de 4 ianuarie 1959, în municipiul Arad. După absolvirea şcolii gimnaziale a urmat cursurile Seminarului Teologic din Caransebeș, apoi ale Institutului Teologic de grad universitar din Sibiu.
În 27 iulie 1986 se căsătorește cu tânăra Mariana-Lucica Popovici, cu care va avea doi copii, pe Florina-Alexandra şi Adrian-Lucian.
Este hirotonit preot la 30 decembrie 1986, de către PS Timotei Seviciu, pe seama Parohiei Căpruţa, Protopopiatul Lipova. La 1 octombrie 1997 este transferat preot în Parohia Arad-Ceala, unde slujeşte până la plecarea din această viaţă.
Pentru activitatea desfășurată în parohiile încredințate, părintele a fost hirotesit sachelar (1997), de către IPS Părinte Timotei Seviciu.
Părintele Dorin-Alexandru Cicirean a încetat din viaţă la vârsta de 62 de ani.
Bunul Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în Împărăţia Sa cea cerească împreună cu aleşii Săi!
Veşnica lui pomenire din neam în neam!”, a anunțat Biroul de presă al Arhiepiscopiei Aradului.
Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici