TOP 4 moduri inspirate pentru a purta sacourile de damă

A trecut de mult vremea în care sacourile erau acceptabile doar la locul de muncă sau la petrecerile fastuoase. Astăzi, sacourile au devenit o piesă de rezistență în garderoba oricărei femei moderne.

Descoperă acum 4 moduri inspirate pentru a purta sacoul tău preferat în diferite ocazii:

1. La o plimbare în oraș

Fie că este vorba despre un prânz rapid în pauza de muncă sau o plimbare relaxantă în parc în compania persoanei iubite, poți alege un sacou casual pentru a obține un look smart chic, foarte la modă. Acum poți chiar să alegi sacouri dama de la Atmosphere Fashion pentru a-ți completa într-un mod deosebit ținuta, indiferent de ocazie, anotimp sau stil de viață.

O altă sugestie inspirată ar fi să asortezi un sacou într-o culoare îndrăzneață la o pereche de blugi și un tricou simplu pentru o ținută de weekend lejeră și distractivă. Nu uita de asemenea, să îți rulezi mânecile de la sacou!

2. La o petrecere

Indiferent de specificul petrecerii, nu vei da niciodată greș cu un sacou clasic. Este ziua celei mai bune amice și vreți să ieșiți în club? Asortează un sacou supradimensionat la o salopetă pe corp – o ținută spectaculoasă, însă care îți oferă libertate de mișcare? Participi la petrecerea unei companii renumite și vrei să impresionezi? Un deux-piece, format dintr-un pantalon de costum și sacoul este alegerea potrivită. 

3. La birou

Chiar dacă sacoul este o piesă vestimentară consacrată spațiilor de lucru, cine spune că o astfel de ținută nu poate fi stilizată? Poartă-ți sacoul cu o pantaloni albi sau monocromi, pentru un look business casual. Pentru zilele mai călduroase și mai relaxate din punctul de vedere al dress code-ului, poți purta o rochie de vară. Blazerul va face rochia mai sofisticată pentru o zi la serviciu.

4. În vacanța de vară mult așteptată

Plimbările nocturne de pe faleză sunt extrem de romantice, însă temperaturile mult mai scăzute de la acele ore îți pot distruge astfel de momente magice dacă nu ai ținuta potrivită. Pe lângă aspectul inedit, un sacou de damă de in îți va oferi confortul dorit. De asemenea, poți alege dintr-o varietate de culori, pentru a-ți scoate bronzul proaspăt al pielii în evidență.

Așadar, nu există limite în ceea ce privește modul în care poți asorta un sacou de damă.  Experimentează cu diverse materiale, culori, designuri și alege mereu ținute în care te vei simți cea mai bună (și stilată) versiune a ta!

Sursă foto: pexels.com

 

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici