CNIPMMR a fost selectat cu punctaj maxim în cadrul CM POEO și POIDS pentru perioada 2021-2027

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat lista finală a candidaților declarați admiși în cadrul Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operațional Educație și Ocupare 2021-2027 (POEO) și pentru Programul Operațional Incluziune și Demnitate Socială 2021 – 2027 (POIDS).
În urma procesului de selecție și depunerii dosarului de candidatură, Consiliul Național al IMM-urilor din România a fost selectat pe primul loc, cu un punctaj maxim de 12 puncte, ca membru al CM POEP și POIDS pentru următorii 5 ani, în cadrul domeniului „Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor”.
Cu acest prilej, CNIPMMR reconfirmă calitatea de reprezentant echilibrat și profesionist pe domeniile relevante în implementarea programelor operaționale, experiența sa urmând să fie implicată activ în coordonarea strategică a POEO și POIDS.
„Selectarea CNIPMMR cu punctaj maxim reprezintă o confirmare a implicării proactive în susținerea politicilor publice adecvate pentru mediul socio-economic din România. Profesionalismul echipei CNIPMMR și a membrilor celei mai mari confederații patronale pentru IMM-uri au condus la aceste rezultate remarcabile. Vom continua la fel de implicați să sprijinim antreprenoriatul, să creăm programe pentru IMM-uri, pentru angajații din IMM-uri dar și pentru integrarea diverselor categorii sociale în viața economică”, a declarat Florin Jianu, președinte CNIPMMR.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici