Răsturnare de situație la PNL Arad? Cionca+Bibarț=love?

Foto: Arhiva

PNL Arad a anunțat candidații: Bibarț la Primărie și Cionca la Consiliul Județean. Liberalii susțin că aceste candidaturi au fost validate de Biroul Permanent Național al PNL. Este adevărat că anunțul a venit după ce pe surse era vehiculată trecerea lui Călin Bibarț la PSD.
În cazul în care acest lucru este real, este interesantă campania electorală a lui Călin Bibarț, la braț cu Iustin Cionca. O fi politica cum se spune că e, dar nu cred că un om care nu uită și nu iartă, cum a demonstrat că este Călin Bibarț ar fi uitat cum colegul său de partid, Iustin Cionca, cel cu care va face campanie braț la braț, i-a dat afară soția de la Zona Liberă Arad-Curtici și, așa cum se pare, i-a compromis aniversarea căsătoriei. Există totuși o linie roșie pe care actualul primar nu cred că o va trece. Cred că Bibarț că nu a uitat cum în urmă cu 4 ani, a fost lansat drept candidat la Primăria Aradului Sergiu Bîlcea. Se știe că atunci Gheorghe Falcă ar fi decis lansarea, forțându-l pe Bibarț să se mulțumească cu o candidatură parlamentară. Bibarț nu s-a lăsat și a devenit el candidatul oficial al PNL Arad după câteva săptămâni. Acuma o fi tot o mișcare de tip Falcă ca să-l compromită pe Bibarț? Sau, Bibarț+Cionca=love și au îngropat „securea războiului”, iar Călin Bibarț își calcă efectiv mândria și familia în picioare de dragul politicii și a lui Gheorghe Falcă?
Despre negocierile lui Bibi cu conducerea centrală a PSD, poate cu altă ocazie. Cu siguranță, zilele care urmează vor aduce destule surprize pe scena politică arădeană. Finul știe de ce…

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici