Eveniment: Mircea Geoană lansează la Arad cartea „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, va efectua sâmbătă, 11 mai 2024, o vizită oficială la Arad. În cursul dimineții, înaltul oficial va vizita Astra Vagoane și Spitalul de Pediatrie.
La ora 14:00, Secretarul General Adjunct al NATO va lansa volumul „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”.
Mircea Geoană împărtășește în paginile acestui volum gândurile rezultate dintr-un traseu de viață care l-a adus până la cele mai înalte nivele de decizie în cadrul NATO. Acest traseu cu totul special i-a oferit înțelegerea profundă a politicii internaționale și a celei românești din perspective relevante. Gândurile exprimate de Mircea Geoană în cartea sa nu sunt doar pentru el, ci și pentru toți concetățenii săi. Volumul care va fi lansat la Arad reprezintă sinteza gândurilor unui lider politic provenit dintr-o țară în care încrederea și respectul față de politicieni par să se diminueze treptat în ochii cetățenilor. Mircea Geoană își exprimă viziunea asupra unui posibil nou contract social, menit să reconfigureze fundamentul vieții publice.
Evenimentul, organizat de Asociația „Proiectul România 2030” în colaborare cu Editura Litera, va avea loc începând cu ora 14:00 la Sala „Marii Uniri”, Palatul Comitatului, situat pe B-dul Revoluției nr. 81, Arad.
Cu acest prilej, la finalul evenimentului, Mircea Geoană va susține o sesiune de autografe.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici