Mirela Grindean: „Pijamalele create de mine sunt unice în România”

Mirela Grindean– Interviu cu Mirela Grindean, C.E.O. Nani – Night After Night Indispensable

– Cum ați reușit să impuneți conceptul pijamalelor NANI?

– Activitatea mea se desfășoară în domeniul designului de confecții de haine. Eu sunt designer și creez niște pijămăluțe mai altfel. Îmi place să cred că pijamalele create de mine sunt unice în România, pentru oameni care vor să fie acasă altfel și să se simtă bine și comod. Ele pot fi purtate și pe stradă, eu promovez această idee, le vând la borcan, mi se pare o idee foarte inovativă și creativă. NANI este uniforma indispensabilă pentru o călătorie în lumea viselor, plăcerea de a te simţi confortabil în faţa televizorului, de a sporovăi cu prietenele la un cappuccino sau inocenţa unei bătăi cu perne. Culori şi pattern-uri îndrăzneţe, materiale body friendly, modele crossgender.

– Piața din România a fost receptivă?

– A răspuns foarte bine, contrar imaginației mele. Mă gândeam că românii sunt destul de reticenți și conservanți la acest capitol. Surpriza a fost că lumea a fost foarte deschisă și sunt super încântați de ceea ce fac eu, mai ales că pijămăluțele mele se pretează foarte bine pentru un cadou și nu sunt numai o pijama și pot să fie și o ținută casual.

Nani 2

– Care sunt principalele obstacole pe care le-ați întâmpinat în acest domeniu?

– Principalul obstacol ar fi în primul rând situația economică din România, iar oamenii, evident, sunt mult mai atenți decât în anii trecuți la costurile unui produs. Cred că este unicul impediment. Eu, folosind materiale de foarte bună calitate, importate din Olanda, Germania, Ungaria, mă confrunt cu această situație. Evident, mulți dintre ei ar vrea să cumpere un produs mai ieftin, dar noi nu promovăm ideea de ieftin, noi promovăm ideea de bun, calitate. Chiar dacă prețul este un pic mai mare, știm de ce plătim acest lucru și în plus, este un brand care deja se dezvoltă și este altceva.

Nani 3

– Cum intenționați să îl dezvoltați în viitor?

– Ne apropiem cu pași repezi de București și de concept store-urile de acolo. Deocamdată mă desfășor on-line, așa fac vânzări pentru cei care doresc, dar în viitorul apropiat doresc să fiu prezentă în concept store-urile din București unde se vând deja produse de designeri și bineînțeles, unul din planurile mele viitoare este să am un magazin și la Cluj.Nani

 

– Ce le-ați recomanda tinerilor care ar dori să înceapă o afacere în acest domeniu?

– Sfatul meu ar fi să fie perseverenți și dacă au o idee sau o meserie pe care o dezvoltă deja, să fie stăruitori, pentru că deja s-au schimbat foarte multe la noi în țară și se întâmplă destule. E important ca acele persoane care încearcă să facă lucrurile mai altfel, să se străduiască să facă asta, pentru că se poate. Eu am locuit mai mulți ani în străinătate și m-am întors acasă tocmai din acest motiv, ca să încerc să fac acasă ceva. Și e OK.

http://nani-shop.com

https://www.facebook.com/NightAfterNightIndispensable

https://www.pinterest.com/NANIpajamas/nani-pajamas/

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici