Din categoria „Guvernul nu dă bani la Arad”: două străzi se reabilitează acum la Arad cu fonduri guvernamentale

Primăria Municipiului Arad a anunţat că au început lucrările de reabilitare pe două noi străzi din municipiul Arad. Acestea sunt strada N. Grigorescu, pe o lungime de 193 de metri și strada Gh. Barițiu, pe o lungime de 470 de metri. Cele două artere au fost incluse în cadrul obiectivului „Reabilitare străzi în Municipiul Arad”, obiectiv finanțat prin Programului Național de Dezvoltare Locală de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. În cadrul aceluiaşi program, vor fi reabilitate 27 de străzi până în 2018. Lucrările pe cele două străzi sunt executate de SC SYLC CON TRANS SRL Arad şi vor fi finalizate la începutul lunii octombrie 2017.
Valoarea investiției actualizată la nivelul anului 2017 este de 24.316.278,42 lei din care valoarea contractului de execuție actualizat este de 23.613.146,17 lei. Lucrările de reabilitare s-au desfășurat etapizat, ele fiind corelate cu cele ale Companiei de Apă Canal Arad și SC DEL GAZ SA .
Primarul Gheorghe Falcă, dar şi viceprimarul Călin Bibarţ au acuzat în repetate rânduri Guvernul României că „nu dă bani la Arad”. Se pare că declaraţiile lor sunt contrazise şi de reabilitarea străzilor care se face prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

three + 11 =