Nu se ştie cum sau de ce, dar important este că activitatea CET Arad nu se va întrerupe

Situaţia de la CET Arad pare să găseacă o rezolvare fericită. Cel puţin aşa a reieşit dintr-un comunicat emis de primăria Arad în urma întâlnirii de la Bucureşti dintre primarul Gheorghe Falcă cu reprezentanţi ai SNGN ROMGAZ SA, CET Arad şi în prezenţa unui secretar de stat din Ministerul Energiei (întâlnire mediată de deputatul Eusebiu Pistru, lider ALDE Arad, fapt omis de comunicatorii Primăriei).
„C-Gaz Energie va furniza în continuare gaze naturale către CET Arad. În cele din urmă s-a identificat o soluţie menită să deblocheze situaţia de la CET. Ea va fi pusă în practică în perioada imediat următoare”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, la scurtă vreme de la încheierea întâlnirii ce a avut loc la Ministerul Energiei. Întâlnirea de lucru dintre reprezentanţii Primăriei municipiului Arad, ai SC CET Arad şi ai SNGN ROMGAZ SA s-a desfăşurat în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Energiei Iulian Robert Tudorache. S-a mai precizat, fără a se concretiza însă nimic pentru liniştea deplină a arădenilor, că iniţial au fost propuse mai multe soluţii de rezolvare a situaţiei de la CET Arad, convenindu-se asupra celei care putea fi pusă în aplicare în cel mai scurt timp (nu se ştie care este aceasta, dar important este că CET Arad va livra căldură arădenilor).
Miercuri, 14 februarie, este o programată o nouă întâlnire, de această data la nivel local între reprezentanţii Primăriei şi cei ai SC CET Arad. Cu această ocazie se va definitiva procedura pentru aplicarea soluţiei identificate la Bucureşti, mai anunţă surse autorizate din cadrul Primăriei Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

six + nine =