Sportivii de la CSM Arad au venit cu 6 medalii de la Naționalele de judo

Etapa finală a Campionatului Naţional U – 16 la judo a avut loc în perioada 12-15.11.2020, la Poiana Braşov, unde au fost înscrişi un număr de 140 de sportivi. Sportivii de la CSM Arad s-au întors acasă cu 6 medalii, dintre care una de aur, una de argint şi patru de bronz.
La această competiţie, s-au evidenţiat următorii judoka: medalia de aur a fost obţinută de judoka Daria Elena Tudorache la categoria +70 kg, medalia de argint a fost obţinută de Andrada Voica la categoria -57 kg (ambele antrenate de Lazăr Loghin).
Medaliile de bronz au fost obţinute de: Mercea Cristiana la categoria -44 kg (antrenor Loghin Lazăr), Duma Carla la categoria -57 kg (antrenori Ionel Lazăr şi Gabriela Botaş), Stanciu Ruth la categoria -63 kg (antrenor Dorin Drâmbe), Chiţurlea Vlad la categoria +81 kg (antrenor Lazăr Loghin).
Au pierdut lupta pentru medalia de bronz judoka Roşca Robert la categoria – 42 kg (antrenori Ionel Lazăr şi Gabriela Botaş) şi Greculeac Andrea la categoria +70 kg (antrenor Dorin Drâmbe). Subliniem faptul că în lotul Romaniei, mai sunt judokanii de la CSM Arad – Tudorache Daria, Mercea Cristina (antrenori Lazăr Loghin, Lazăr Ionel şi Gabriela Botaş), precum şi Duma Carla.
La judo masculin, în lotul Romaniei, de la CSM Arad, face parte Pop Flavius, antrenor Lazăr Loghin.
Urmează, în această săptămână, Campionatul Naţional destinat Veteranilor.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

8 + fourteen =