Cine e mai cu Moț la Gurahonț? PNL Gurahonț

Apropierea alegerilor locale, care dacă se va accepta comasarea cu europarlamentarele vor avea loc la 9 iunie, produce frământări și reorientări politice spectaculoase prin județ. Este și cazul comunei Gurahonț, rămasă fără primar ales, unde de aproape patru ani de zile PSD se pregătește să atace alegerile, cele parțiale care nu au mai avut loc și apoi cele la termen, cu un om asumat, consilierul local Flavius Beniamin Moț. Acesta a fost timp de peste trei ani extrem de vizibil ca și ales social-democrat, pregătindu-și pas cu pas viitorul.
Dar, iată că pas cu pas, așa cum bine a spus fostul șef național al liberalilor, actualul președinte Iohannis, consilierul Moț a cotit-o, unde? Chiar în brațele PNL. S-a auzit despre faptul că a pupat mâna conducerii județene a PNL Arad dar iată că acum, conform surselor noastre, „verticalul” Flavius Beniamin Moț, omul moral și creștin, și-a înfipt puternic cuțitul în spatele foștilor tovarăși și ar fi fost înscăunat chiar președinte al PNL Gurahonț. În această calitate, ar putea lupta vitejește până în 9 iunie împotriva celor care l-au primit în rândul lor și l-au susținut. Dovadă a susținerii de care a beneficiat din partea PSD Arad stau chiar postările sale pe contul de Facebook, din 2020 încoace (dacă nu cumva noii tovarăși de drum îi vor impune să-și șteargă trecutul… dar nu contează, că există destule print-screen-uri cu postările sale).
Așteptăm cu încredere să vedem dacă traseul politic al noului liberal din Gurahonț se va încheia la PNL sau, de ce nu, până în campanie, va mai încerca câteva partide: îi sugerăm AUR, că e pe val, SOS România, că vine din urmă sau, de ce nu, UDMR care la Gurahonț nu prea are adepți și din partea căruia nu se va putea aștepta să fie criticat că ar fi trădat pe cineva, așa cum o fac foștii săi tovarăși social-democrați.

1 COMENTARIU

  1. Dar Bonex cu state vechi în PNL și două mandate de viceprimar date de colegii PNL -isti când va face trecerea la PSD.
    Fifor a pierdut șansa să aibă si el o primărie câstigată pe valea Crisului.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici