AFIR a dat publicității lista cu proiectele eligibile pentru energie regenerabilă

Potrivit deputatului liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic și vicepreședinte al Comisiei pentru antreprenoriat și turism din Camera Deputaților, AFIR a publicat rezultatele proiectelor eligibile pentru finanțare în cadrul liniei de energie regenerabilă solară sub 1 MW și peste 1 MW.
„Finanțarea are ca scop realizarea investițiilor în producerea energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum, conform codurilor CAEN eligibile. Se urmărește astfel dezvoltarea de noi capacități de producere a energiei din surse solare și eoliene (sub 1 MW și peste 1 MW) și integrarea capacităților de stocare pentru o eficiență maximă”, a declarat deputatul liberal arădean Glad Varga.
Beneficiarii finanțării sunt întreprinderi din sectorul agricol și societăți agricole; întreprinderi din industria alimentară și organizații din domeniul îmbunătățirilor funciare. „La nivelul județului Arad au fost aprobate 11 proiecte solare sub 1 MW”, a ținut să precizeze parlamentarul arădean.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici